Arman Hocanın Dünya Mutfağı %17 indirimli

Arman Hoca’nın Dünya Mutfağı

ISBN
9789753222730
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
294
Arman Kırım, Türk iş ve akademi dünyasının çok yakından tanıdığı bir isim. Çok satan 'business' kitaplarının yazarı ve Türkiye'nin en önde gelen yönetim danışmanlarından. Yani, iş dünyasının ve yöneticilerin hocası. Arman Yazının devamı...
19,00 TL
%
20
İndirimli
15,20 TL Kazancınız: 3,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 521614
 

Ürün Özellikleri

Arman Kırım, Türk iş ve akademi dünyasının çok yakından tanıdığı bir isim. Çok satan 'business' kitaplarının yazarı ve Türkiye'nin en önde gelen yönetim danışmanlarından. Yani, iş dünyasının ve yöneticilerin hocası. Arman Kırım okuyucusunun karşısına bu kez çok farklı bir yönü ile, yemek kitabı yazarı olarak çıkıyor. 25 yıllık hobisi yemek pişirmeyi, restoran 'şefi olabilecek ustalığa çıkarmış olan Prof. Kırım, ülkemiz yemek kitabı literatüründe pek fazla alışılmamış bir ilki gerçekleştiriyor: Dünyanın en ünlü ev en kaliteli şeflerinin elinden ve en iyi restoranlarda yiyebileceğiniz türden 'sofistike' mutfak örneklerini, kolayca bulabileceğiniz malzemelerle evnizde yapabileceğiniz kolaylığa indirgiyor. Ve bunu, eğiticiliğin verdiği 'anlaşılır kılma' tarzıyla yapıyor.
Kitapta bulacağınız yemeklerin bir bölümü, geleneksel İtalyan mutfağının belli başlı temel örnekleri ile, klasik Fransız mutfağının (cuisine classique) önemli sosları ve seçme yemeklerinden oluşuyor. Ancak kitap ağırlıklı olarak, Fransız yeni akım (nouvelle cuisine) ve yeni akım-sonrası yakın dönem Batı 'sentez' mutfağının örnekleri üzerine kurulu. Kitapta aynı zamanda, Batı mutfağının temel pişirme teknikleri ile pek çok yemeğin kökenlerini de öyküleri ile birlikte bulacaksınız. Eğer kendinize çok özel bir şeyler hazırlamak, ya da konuklarınızı etkilemek veya Batı mutfağının tekniklerini ve türlerini öğrenmek isterseniz, bu kitabın tam size göre olduğunu göreceksiniz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Hobi Yemek Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,20   
15,20   
×
Kapat