Ayakta Kalmayı Başarmanın 12 Yolu %17 indirimli K.Hogan-D.Lakhani-M.Ma

Ayakta Kalmayı Başarmanın 12 Yolu

ISBN
9786053841265
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
216
Saçmalık, bazen çok güzel bir pakete sarılmış olarak gelebilir. Elinizdeki kitap, bu zarif paketi açmayı ve kutunun içinde gerçekte ne olduğunu sormayı hedefliyor. Bulacaklarınız sizi gerçekten hayrete düşürebilir. Gerçekten işe Yazının devamı...
12,00 TL
%
30
İndirimli
8,40 TL Kazancınız: 3,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 366142
 

Ürün Özellikleri

Saçmalık, bazen çok güzel bir pakete sarılmış olarak gelebilir. Elinizdeki kitap, bu zarif paketi açmayı ve kutunun içinde gerçekte ne olduğunu sormayı hedefliyor. Bulacaklarınız sizi gerçekten hayrete düşürebilir.
Gerçekten işe yarayan somut başarı eylemlerini size vereceğiz. Güçlü yönlerinizi nasıl keşfedeceğinizi, geliştireceğinizi ve onlara nasıl kaldıraç gücü uygulayacağınızı öğrenerek başarınızı tamamen yeni bir seviyeye taşıyacaksınız.
Bu kitap, sizi zirve performanslı biri olmayı istemekten alıp başarınıza uzanan yolu inşa etmeye götürecek. Bu oldukça sıkı bir yolculuktur ve başlamak için şimdiden daha uygun bir zaman yoktur. Haydi başlayalım!
“Yazarların başarı ve liderlik konusundaki değerli görüşleri, hayatın her alanından insanların performanslarında bir sonraki seviyeye ulaşmalarına yardımcı olacaktır. Ayakta Kalmayı Başarmanın 12 Yolu, her birimizin içindeki en iyiyi ortaya çıkarmak için etkileyici, doğrudan ve kesinlikle saçmalıklardan uzak bir yol haritası sunuyor.“
Steven McWhorter, CEO, Securities America, Inc.-
“Başarı merdivenini tırmanmak istiyorsanız Kevin Hogan'ın kitabı
yolculuğunuzun her aşamasında yanınızda olacaktır.“
Jeffrey Gitomer-

Boyutlar

13x20.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,40   
8,40   
×
Kapat