Elinizdeki bu kitaba, Aşkenazi Yahudilerini tanıtma düşüncesiyle, “Onüçüncü Kabile” adlı kitaptan yaptığım alıntılarla başladım. Günümüzde bile, Yahudi toplumunda önemli bir nüfus yoğunluğuna sahip olan Aşkenazilerin, Hazar Türklerinden olduklarını bilmemiz gerekiyordu.
Kitabın ikinci bölümünde, Yahudi olaylarının yaşandığı yılların öncesinde ve sonrasında Kırklareli'nin sosyal ve ekonomik durumunu anlatan Ali Rıza Dursunkaya'nın yazılarına yer vermeyi uygun gördüm. Kırklareli'nin ve Kırklareli'nde yaşamış olan Yahudilerin geçmişini bilmemiz gerekiyordu. Olayları, Yahudi gözüyle de görmemiz gerektiği düşüncesiyle, Yahudi kökenli yazarların kitaplarından yaptığım alıntıları sıraladım. Ayrıca, bu kitaplardan alıntılar yapan ve bu alıntılara kişisel yorumlarını ekleyen günümüz yazarlarının, çeşitli yayın organlarındaki yazılarını da sergiledim. Yazı konusu kitaplardan ve çeşitli yayın organlarından yaptığım alıntıları sorgulamaya ve bulabildiğim yanlışları ulaşabildiğim belgelerle ortaya çıkarmaya çalıştım.
Sonuç olarak gördüm ki, Kırklareli halkına, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarına ve özellikle Atatürk'e planlı saldırılar yapılmaktadır.
Elinizdeki bu kitabı yazarken, “ULUSAL EGEMENLİĞİMİZ” tartışma konusu, daha da önemlisi oylama konusu olarak ortaya atılmıştı. TüRKİYE CUMHURİYETİ'nin son 15 yılından, ilk 15 yıla saldırılar vardı. Cumhuriyetimizin kurucusu olan ATATüRK, tarih sayfalarından silinmeye çalışılıyordu. Tehlikeyi
gören yurtseverler, ellerinde TüRK BAYRAKLARI, meydanları dolduruyorlardı. Tüm bu nedenlerle elinizdeki bu kitap “bayrak rengi” olmalıydı.
Kullanıcı Yorumları