Dune Harkonnen Hanedanı %17 indirimli

Dune Harkonnen Hanedanı

ISBN
9789758240562
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
748
Halkının Düne dediği Arrakis'de Gezegenbilimci Pardot Kynes rüyasını gerçekleştirmek için çalışırken oğlu Liet, halkının özgürlüğü uğruna savaşan bir Fremen savaşçı olmuştur, iğrenç bir hastalığın pençesine düşmüş Yazının devamı...
40,00 TL
%
17
İndirimli
33,20 TL Kazancınız: 6,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 459534
 

Ürün Özellikleri

Halkının Düne dediği Arrakis'de Gezegenbilimci Pardot Kynes rüyasını gerçekleştirmek için çalışırken oğlu Liet, halkının özgürlüğü uğruna savaşan bir Fremen savaşçı olmuştur, iğrenç bir hastalığın pençesine düşmüş olan Baron Vladimir zalimlikleriyle kendini avutuyor ve kaba güç dışında hiçbir şeye inanmayan yeğeni Rabban, Hanedanın başına geçmeye hazırlanıyordu.
Ix'teki C'tair Pilru umutsuzca direnir ve İmparatorluğun her yanında yeni komplolar sergilenirken Konsey'in saygısını kazanıp Caladan'ı adil bir şekilde yöneten Dük Leto Atreides'in yanında artık iki sadık savaşçı vardı: eğitimini tamamlayan Kılıçustası Duncan Idaho ve kaçak bir Harkonnen kölesi olan Gurney Halleck. Bene Gesseritler tarafından kusursuz bir şekilde eğitilen çekici Jessica, kendisine verilen kutsal görevi yerine getirmek için Caladan'a gelir.
Binlerce yıldır süren Atreides laneti bir kez daha yaşanacaktır. Entrikalar, savaşlar ve ihanetlerin arasında Düne tarihinin sayfaları açılmaya devam ediyor .

Boyutlar

11x3

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitap

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
33,20   
33,20   
×
Kapat