Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı

ISBN
9789754343007
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
425
Kişisel, mesleki ve ailevi sorunların çözümünde ilke merkezli bir yaklaşım benimseyen Stephen R. Covey, insan onuruna yaraşır, dürüst, uyumlu, huzurlu ve başarılı bir yaşam için edinilmesi gereken alışkanlıkları belirliyor. On beş Yazının devamı...
22,00 TL
%
25
İndirimli
16,50 TL Kazancınız: 5,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 378496
 

Ürün Özellikleri

Kişisel, mesleki ve ailevi sorunların çözümünde ilke merkezli bir yaklaşım benimseyen Stephen R. Covey, insan onuruna yaraşır, dürüst, uyumlu, huzurlu ve başarılı bir yaşam için edinilmesi gereken alışkanlıkları belirliyor. On beş milyonu aşan satışıyla kendi alanında vazgeçilmez bir başvuru kaynağı haline gelen bu eser, günümüz dünyasında gerekli olan bilgelik ve güce ulaşmanın yollarını gösteriyor.
"Kurumsal yönetim ve insanlar alanında araştırma yapanların pek azı birincil ilkeler üzerinde Stephen Covey kadar düşünmüştür. Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı bize bir nasıl yapmalı rehberinden çok, bir fırsat sunuyor. Kendimizi ve başkalarının üzerindeki etkimizi keşfederken Dr. Coveynin derin kavrayışından yararlanma fırsatını buluyoruz. Yaşamınızı değiştirebilecek harika bir kitap..." -Tom Peters (In Search of Excellence kitabının yazan)
"Etkili İnsanların 7 Alışkanlığını Türk okurlarına kazandırmış olduğunuz için sizleri kutluyorum. Yaşantı merkezini doğru ilkelere kavuşturmanın, bütün insanlık için şaşmaz bir hedef olmasını diliyorum..." 25.11.1996 -Can Kıraç (Yönetici ve yazar)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kişisel-Bireysel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,50   
16,50   
×
Kapat