Farklı Olan Kazanır-Farklılığınızı Ölçebildiğiniz %17 indirimli Arman

Farklı Olan Kazanır-Farklılığınızı Ölçebildiğiniz

ISBN
9789753222341
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
194
Bugünün iş dünyasında en kıt kaynak 'müşteri' haline gelmiştir. ürünler, hizmetler ve şirketler giderek birbirine benzedikçe ve rekate arttıkça, müşteri egemenliği yükselmiş ve karlar azalmış, hatta yokolmuştur. Belirsizlikleri Yazının devamı...
22,00 TL
%
20
İndirimli
17,60 TL Kazancınız: 4,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 450250
 

Ürün Özellikleri

Bugünün iş dünyasında en kıt kaynak 'müşteri' haline gelmiştir. ürünler, hizmetler ve şirketler giderek birbirine benzedikçe ve rekate arttıkça, müşteri egemenliği yükselmiş ve karlar azalmış, hatta yokolmuştur. Belirsizlikleri çok fazla, müşterisi az olan bu dünyada eski şirket yönetim alışkanlıkları geçerliliğini yitirmiştir. Zaman, 'farklı' olma zamanıdır.
Bu kitap, bugünün iş dünyasında karlı büyümek isteyen kurumlar için farklı ve 'bütünsel' bir yönetim modeli önermektedir. Kitapta, yepyeni farklılaşma olanakları bulmanızı sağlayacak harika bir 'Farklılaşma Modeli', bu farklılaşma stratejilerini hayat geçirmek için bir 'Süreç İyileştirme ve Yönetme' metodolojisi ile tüm bunları gerçekleştirmenizi sağlayacak bir 'Beşeri Performans Sistemi' sunulmaktadır. Arman Kırım'ın akıcı anlatımıyla yazılmış olan bu kitabın, şirket yönetimine bakışınızı çarpıcı bir şekilde değiştireceğine inanıyoruz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Kültür

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,60   
17,60   
×
Kapat