Kızılderili ve Türk Şamanizmi Ahmet Ali Arslan

Kızılderili ve Türk Şamanizmi

ISBN
9789752674219
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
472
Dr.Arslan'ın Kızılderili ve Türk Şamanizm'i konularında yapmış olduğu engin araştırmaları, gerek Türklüğün büyük uygarlığının araştırılması, gerekse dünya uygarlığına yaptıkları katılımlarının bilinmesi açısından Yazının devamı...
32,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 609274
 

Ürün Özellikleri

Dr.Arslan'ın Kızılderili ve Türk Şamanizm'i konularında yapmış olduğu engin araştırmaları, gerek Türklüğün büyük uygarlığının araştırılması, gerekse dünya uygarlığına yaptıkları katılımlarının bilinmesi açısından fevkalade büyük önem arz etmektedir.
-Prof Dr. Reşat Genç-

Halk masallarından yola çıkarak, halk masalları içinde Türk kültürünün şifrelerini bulup, bulunan bu şifreleri Türk ve Kızılderili Şamanizmi içinde bütünleştirilmiştir. Türk şaman kültürünün izlerini sürüp, bu izlerin Bering Boğazı'ndan Amerika kıtasına geçişini tesbit eden, Türk Şamanizm'i içinde bilinmeyenleri ışığına çıkaran araştırmanın ürünü olan bu eser, Türk halk Bilencilerinin hissettikleri boşluğu dolduracak nitelikte bir kitaptır. Dr. Arslan bizleri fıkralarıyla meşgul edip, çok ciddi bir esere imza atmıştır.
-Prof. Dr. Fikret Türkmen-
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslam ve Kültür

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
32,00   
32,00   
×
Kapat