Matematiğin Anlamı %30 indirimli Kristin Dahl

Matematiğin Anlamı

ISBN
9789754588811
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
64
Çocuklara matematiği zevkli ve anlaşılır kılan, merak uyandırıcı, hayal gücünü kışkırtan renkli bir kitap. “Matematiğin Anlamı“nın konusu, model oluşturmaktır. Cin fikirli düşünceler ve zekice açıklamalardır. Oynamak ve Yazının devamı...
10,00 TL
%
30
İndirimli
7,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 378898
 

Ürün Özellikleri

Çocuklara matematiği zevkli ve anlaşılır kılan, merak uyandırıcı, hayal gücünü kışkırtan renkli bir kitap.
“Matematiğin Anlamı“nın konusu, model oluşturmaktır. Cin fikirli düşünceler ve zekice açıklamalardır. Oynamak ve deney yapmaktır. Eğlenmektir.
Matematikte her şey olabilir! Sihirli kare nedir 20 günde insan nasıl milyoner olur Gelin, matematiğin gizemlerine doğru bir keşif turuna katılın. Möbius şeridiyle, geometrik figürlerle, fraktal ve daha pek çok şeyle deneyler yapın.
Pek çok kişinin sandığının aksine, matematik kesinlikle bir umutsuz vaka değildir.Zor ya da anlaşılmaz olması da gerekmez. Ve aslında biz hepimiz birer matematikçiyiz: Sek-sek oynayan kıza bakın bir; elindeki taşı atıyor ve hesaplıyor. İskambil falına bakan yaşlı hanım, patikaya karo döşeyen bahçıvan...
Matematiğin hayal gücü, bilim, fikirler, düşünceler -ve bir parça da çılgınlık/ dolu büyülü dünyasına gelin ve kendi model ve açıklamalarınızı keşfedin.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

19.5x22.5

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Eğitim İlköğretim Yardımcı Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat