Otel İşletmelerinin Yönetimi %17 indirimli Orhan Batman

Otel İşletmelerinin Yönetimi

ISBN
9789758289769
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
196
Turizm sektörü oluşturduğu katma değer, ayakta tuttuğu iş kolları, istihdama katkısı ve ekonomiye aktardığı kaynaklar itibariyle dünyanın ve Türkiye'nin geleceğinde de aynı önemi ve etkinliğini yine öncü niteliğinde devam Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 502542
 

Ürün Özellikleri

Turizm sektörü oluşturduğu katma değer, ayakta tuttuğu iş kolları, istihdama katkısı ve ekonomiye aktardığı kaynaklar itibariyle dünyanın ve Türkiye'nin geleceğinde de aynı önemi ve etkinliğini yine öncü niteliğinde devam ettirecektir.
ülkemizde yaşanan doğal afetler, ekonomik ve siyasal krizler ve etrafımızda yaşanan savaşlara rağmen yükselen trendine devam eden turizm sektöründe 2023 yılı hedefi olarak 63 milyon turist, 86 milyar dolar turizm geliri ve turist başına harcama yaklaşık 1350 dolar harcamaya ulaşılması öngörülmektedir. Bu hedefle ulaşabilmek için yeni teşvikler ve yeni yatırımların yapılması gerekecektir. Yeni yatırımlar yeni istihdam imkânlarını ortaya çıkaracaktır. Henüz tam anlamıyla bozulmamış doğası, keşfedilmeyi bekleyen bakir sahaları, uygulanmayı bekleyen alternatif turizm çeşitleriyle, Akdeniz çanağı'nın en genç ve en hijyen tesislerine sahip olan Türkiye'nin, yapılacak ve uygulanacak, rasyonel politika ve planlamalarla gelecekte de rekabet üstünlüğünün devam edeceği beklenmektedir.
(önsöz'den)

Boyutlar

16x1

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat