Türk Yemekleriyle Diyet %17 indirimli F.Batman-F.Şensoy

Türk Mutfağıyla Diyet Etkili, Sağlıklı, Başarılı Kalori Cetveli

ISBN
9789758378708
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
134
Sağlıklı Kilo Verme ve Koruma Değişik Kalorilerde Diyet Listeleri Türk Yemeklerinin Kalori Değerleri Yiyecek ve İçeceklerin Kalori Cetveli Zayıflama ile İlgili En Çok Merak Edilenler Tanrılar tarafından, kocaman bir kayayı bir dağın Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 460291
 

Ürün Özellikleri

Sağlıklı Kilo Verme ve Koruma
Değişik Kalorilerde Diyet Listeleri
Türk Yemeklerinin Kalori Değerleri
Yiyecek ve İçeceklerin Kalori Cetveli
Zayıflama ile İlgili En Çok Merak Edilenler
Tanrılar tarafından, kocaman bir kayayı bir dağın tepesine taşımakla cezalandırılan Sisyphos, zirveye tam bir adım kala, kaya ile birlikte gerisin geri düşermiş ve bu durum, bitmeden tükenmeden böyle sürer gidermiş. Zaman zaman denediğiniz diyetlerde, tam istediğiniz kiloya ulaşacakken siz de tekrar başa dönmediniz mi... Başka bir deyişle; kürkçü dükkanına... Oraya bir daha asla dönmemenin zamanı geldi.
İddia ediyoruz, bu son diyetiniz olacak! Birtakım diyet önerilerindeki gibi, bulamayacağınız kadar yabancı, alamayacağınız kadar pahalı besinler artık canınızı sıkamayacak. O meşhur “pazartesi“yi beklemenize de gerek yok. Hemen şimdi mutfak dolaplarınızı şöyle bir karıştırın, her zaman elinizin altında bulundurduğunuz malzemelerin, bu kitapta önerilen herhangi bir diyete başlamanız için yeterli olduğunu göreceksiniz. Türk Mutfağıyla Diyet'te, mantı ve dolma ile nasıl zayıflayıp, ideal kilonuzu koruyabileceğinizin hiç de sihirli olmayan formüllerini bulacaksınız.
Kilo verip de koruyanların sizden ne fazlaları var.. Bizce eksikleri var; kiloları...
(Arka Kapak)

Boyutlar

14.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Beslenme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat