Yeni Dünyada Strateji ve Yönetim %17 indirimli Arman Kırım

Yeni Dünyada Strateji ve Yönetim

ISBN
9789753220781
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
188
Amerikan Yönetim Danışmanları derneğinin geçtiğimiz yıl dünyanın en ünlü yönetim danışmanlığı kuruluşları arasında yapmış olduğu bir araştırma, “strateji“ nin bugün için ABD' de en önemli yönetim konusu olduğunu ve Yazının devamı...
20,00 TL
%
20
İndirimli
16,00 TL Kazancınız: 4,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 449591
 

Ürün Özellikleri

Amerikan Yönetim Danışmanları derneğinin geçtiğimiz yıl dünyanın en ünlü yönetim danışmanlığı kuruluşları arasında yapmış olduğu bir araştırma, “strateji“ nin bugün için ABD' de en önemli yönetim konusu olduğunu ve önümüzdeki beş yılda aynı önemi koruyacağını ortaya koyuyor.
Günümüzün rekabet ortamında kurumların karşı karşıya oldukları en önemli sorunların başında, sürekli düşen kar marjları ve bu baskıyı ortadan kaldırma arayışları geliyor. Zira artık piyasalara giriş engelleri azalmakta, her geçen gün yeni rakipler mevcut konumları zorlamaktadır. Bu hızlı ve dinamik değişim ortamında kurum yönetimi ve liderlik kavramları da yeni tanımlar gerektirmektedir.
Prof. Dr. Arman Kırım' ın bu kitabında kurumsal strateji ve yönetim konusundaki denemelerini bulacaksınız. Arman Kırım, bir akademisyen ve aynı zamanda bir iş adamı olarak, strateji ve yönetim konularındaki en son düşünce yöntemlerini kendi deneyimleriyle birleştirerek sizlere sunuyor. Her işadamı, yönetici ve çalışanın rahatlıkla okuyabileceği, konuşma diliyle yazılmış bu kitapta, düşünce ufuklarınızı besleyecek ve kendi düşüncelerinizi paylaşacağınız bir şeyler mutlaka bulacaksınız.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,00   
16,00   
×
Kapat